Маленька

Деформація тем,тіл і моря
Жарти про любов ,а потім
Спогади подій
Миттєві дні
Чи щастя
Маленька,побільше усміхайся.

Трояндові листи,губи і буря
Несказані рядки
Шрами від падінь
Чи гулі
Кохана,прокидайся.

Зміни поїздів,міст і світла
Бути без запізнень
По графіку,
Чи пізно
Маленька,не здавайся.


Рецензии