Днi тижня

Клопотався понеділок,-
господар після неділь:
«-Обійдемось без вечірок!
Недопустимо свавіль!

Прасуватиме вівторок
Ту білизну, що я прав.
Готуватиме сніданок
Знає безліч швидких страв

Тиждень має осередок.
Завітає середа,-
Пригостить, як бджілка, медом,
Тож встаєм удосвіта!

Після середи чергує
День четвертий, звуть четвер.
Тихо, сам собі чаклує,-
ловить рибку вздовж озер.

Тиждень п’ятами киває,
Надійшла вже п’ятниця
хто працює, хто співає.
П’ятниця – порадниця!

А субота і неділя,
То спочинок,- і весілля!
 


Рецензии