Дорогой ценой. укр

Дорогою ціною.

На  теренах  війни,
На теренах моєї Вкраїни,
Розквітають сади
У похмурих весняних дощах...
Чутно галас дзвіниць,-
Піднімається все із «руїни»,-
Воскресає народ,
Що несе Божий хрест на плечах...

Ми покарані Богом
За те, що не знали свободи,
Що похило схилялись
До грязних чужацьких чобіт,
Що впустили у дім свій
Багато земної гидоти,-
А тепер, пожинаємо
Все, що насіяв наш світ...

Дорогою ціною
Оплачено нову весну...
Від спокутих гріхів
Вже омита земля під дощем...
Переможемо ми
Цю прокляту кульгаву війну,
А інакше, навіщо,
Ми хрест свій так тяжко несем?


Рецензии