Реве та стогне - Украина

РЕВЕ та  СТОГНЕ -  УКРАЇНА,-
Шалений уряд - шкіру дре.
Конає, плаче - вся  родина,
НАРОД - ТІКАЄ або  МРЕ.

Ще  треті  півні не  співали,-
А статки їхні у  СІМ  РАЗ  зросли!
Грабунки владні нас  - дістали
От це  майдани нам  дали?!

Ще  блідий  місяць  на цю  пору
Не бачив злиднів от таких!-
Скидай, народ, от цю  потвору,
Щоби не лити сліз гірких!

БУДУЙ - ЗАВОДИ, СІЙ  ЗЕРНЯТА,
ГРОШІ в  офшори - не вивозь.
Буржуйська  наволочь  продажна
Хай  перетворится  в  навоз !

/стих по мотивам знаменитой всенародной песни на слова Т.Г. Шевченка- "РЕВЕ та  СТОГНЕ ДНІПР широкий"/

2015 рік


Рецензии
С Рождеством Христовым!!

Людмила Говорунова   07.01.2019 17:09     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.