Ще не вмерла Украiна

Ще не вмерла Україна -
В нiй душа i цвiт квiток,
В небо в неї погляд лине,
Вiд страждання у жiнок!

Розтоптали вiк цвiтучий
Закордоннi вiвчарi,
I дiвочий спiв плакучий
Вiддається вiд землi...

Не померкне Україна,
Винесе вогняну бiль,
Вознесеться в небо синє,
Славно, любо буде жить!..

Стане манною св'ятою,
Щоб розцвiв кохання цвiт,
I св'ященною Душою
Воскресить безбожний свiт!


Рецензии
Солидарна с Вами!
"Не померкне Україна,
Винесе вогняну бiль,
Вознесеться в небо синє,
Славно, любо буде жить!.."
С теплом и добром

Любовь Шикторова   04.07.2018 21:12     Заявить о нарушении