***

А ти знаєш , друже ,як люди помирають ?
Не треба ні таблеток ,ні пострілу у спину .
Вони не стонуть болісно , життя не проклинають ,
вони лише втрачають ,рідну їм людину.

А ти знаєш ,друже ,тримай людей міцніше ,
лови їх подих ,запах ,змах ніжної руки .
Проникне в душу їхню , ти якомого глибше ,
вони ж такі нещасні , ходячі мертвяки .


Рецензии