583

                В нас сила єдина,
                Держава єдина, 
                Єдиний в нас клич и порив.
                Нехай вже сьогодні,
                Як славна Европа,
                Хай стане Украйна, 
                Країною любих державних повій.
                Це клич депутата
                Михай Гаврилюка
                До вірних закоників
                В Раді своїй.
                Вони вже дозволили землю відати
                На відукп багатих заморських котів.


Рецензии