де ти под лась

Де ти поділась тепер-
Весела й руда?
Куди ти пішла,
І може колись повернешся?
Раніше тут жила ти.
Тепер- лише пил та іржа
Навіщо спалила все?
Гадаю, що через ревнощі.

Тікала далеко від дому.
Можливо, що до кордону.
Помітила кілька дерев-
Десь там- червоною ниттю.
Кричала, ридала,
Курила, стогнала, і, знову
Хватала валізи і лізла по сходах
Живучи надією й миттю.


Рецензии