***

Думаєш не бачу як за іншою серце калатає,
Як біжиш туди, де її сліди,
Де запах тіла в повітрі ще літає,
Байдуже де, аби  ще раз її знайти…

Ще раз в погляді потонути,
Ще раз відчути, ніжний дотик слів,
Ще раз на світі все забути,
І поринути у п’янку казку снів…

Вдихнути життя, яке вона видихає,
Любов, ніжність, тепло,
Відчути що ти коханий нею,
Згадати, як усе було…

Є бажання,  звісно йди,
Обіцяй лиш стати  найщасливішим у житті,
Відчуй те що серце так бажає,
Самим коханим будь у майбутті!

Можна задурити долю підсвідомо,
Можна  по- доброму обманути і мене,
Та кожному відомо,
Не обманути лиш себе! 28.06.15 К.М)


Рецензии