доторк

мої мрії з тобою відлинули,
наче нас разом і не було.
що з тобою сталось мій милий,
відболіло уже, відлягло?

лише доторк, реальності звук,
ти розтанув. немає тебе.
ти мій друг? ні,ти більше не друг,
ти мені лиш знайомий тепер.


Рецензии