павутина

в павутині легкій і широкій,
серед сплетіння гілок дерев.
ти знайдеш свій бажаний спокій,
той що серцем так прагнеш тепер.

воля розуму - це лише мариво,
як обмежений подих душі.
в павутині, як тонке мереживо,
павучиха сплела свій світ.

ти захочеш до нього торкнутися,
зруйнувати спокійне житло.
але тільки простягнеш ти руку,
як отрута торкнеться твого.

не дивися на сонце, як холодно,
не зігрієшся, а затремтиш.
коли прагнеш ти серцем до спокою,
павутини світ просто облиш.


28\06\2015


Рецензии