Мене нема на твоiх фотографiях...

Мене нема на твоїх фотографіях -
Я не існую...
Себе у твоєму житті, у долі твоїй -
Не намалюю...

І коли нема мене в твоєму житті -
Мене наче нема ніде...
І мені здається, навіть простий перехожий
Крізь мене пройде...

Я наче не існую і не дихаю -
В чистилищі застигла...
Я наче тінь загублена -
З усіх радарів зникла...

Поки пам`ять живе, людина немов вічна,
Забути - то маленьке вбивство...
Ще більший злочин - з пам`яті стерти
Любові святе дійство...


Рецензии