Люди - талисманы

Є речі, за якими ми будемо сумувати все життя, які стають для нас талісманами, які б ніколи і нікому б не віддав, бо тоді б довелося віддати б і душу. Це можуть бути звичайні, непримітні речі: камінець, підібраний десь під час поїздки в Норвегію, звичайний каштановий листок, знайдений в парку твого міста, засушений, і вкладений в улюблену книгу. Це може бути навіть звичайна кулькова ручка, яку тобі подарували в літньому таборі. Форма і колір не мають абсолютно ніякого значення. Важливо лише те, як ці речі опинилися у вас, які спогади пов'язані з цими речами, важливо, те, що ви вірите в ці речі. Вони допомагають думкам матеріалізуватися.
Так само і з людьми. Є люди, яких понад усе боїшся загубити, втратити їх з поля своєї уваги. Ти витрачаєш на них свою енергію, свою увагу... Любов в кінець кінців. Мабуть кожен має таку людину, розмовляючи з якою, у вас шалено б'ється серце, очі горять дивним вогнем. Ти знаєш, що ця людина твоя, і нічия більше.
Таких людей, хочеш оберігати, хочеш захистити від усього світу. За будь-яку ціну. Тільки б не втратити їх.
А якщо втрачаємо, втрачаємо і частину душі. Як із тим талісманом.

Бережіть свої талісмани.


Рецензии