Каяття

Душа моя - то сигаретний дим
І кава замість крові тече в венах...
Як страшно діє часу плин
Заплутує життя в тенетах

У голові літає вітер
Розносить скрізь думок сміття
А я не можу скласти літер
Мого німого каяття

Про те, що я не встиг сказати,
Що я не зміг уберегти
Все те, що було поміж нами,
Й чого уже не досягти.

Настала ніч. Лишився я й безсоння
І заливаю смуток коньяком
Думки ці лізуть, мов спросоння
Отруюють мене мов миш'яком.




Максим Петращук


Рецензии