Боже, навчи мене, що то - прощати

Боже, навчи мене, що то - прощати?
все позабути? викреслить втрати?
роль відіграти - „мені не боляче“?
темне сховати у сяйві сонячнім?

лишившись живою, застигнути каменем?
всміхатися, навіть, як серце поранене?
страшні сновидіння стерти? зім’яти?
Боже, навчи мене, що то - прощати?

казати їм так „ничєво не было“?
чорне, як ніч, називати „бєлоє“?
навчи мене, Боже, що то - прощати?
тишею бавитись? просто - змовчати?

позбавити вин всі шляхи ворожнечі -
ми - лагідні крила, нам так буде легше?
надії і мрії майбутні ховати?
Боже, навчи мене, що то - прощати?


Рецензии
гарно.
якби то навчив і мене..

Наталья Абина   01.06.2016 18:02     Заявить о нарушении
Дякую, красунечка!

Лариса Данилюк 1   07.12.2016 00:34   Заявить о нарушении