добре тiльки з добрими

Мені буває добре не з людьми
Які у очі жадібно сміються,
і думають - сліпа.
Сліпі вони.

Мені буває добре лиш з гаями,поїздками в дорозі пару днів,
і у травинці зелено - убогій лічити паростки,яких нема на ній.

Мені буває тепло лише з теплими.
Я відчуваю ненависть на крок.
І з головою в них не хочу гепнутись
Мені миліше - то лічить зірок.

Рожеві небосхили вечорами, вітри, що теплі - вся казковість в тім.
 Мені буває добре тільки з добрими.
Хоч з розуму їх більшість  - світ вже звів.


Рецензии