Вятры пашумел, суц хл...

Вятры пашумелі, суціхлі,
Дажджы прамінулі, ушчуклі,
Пупышкі, да першага лісьця,
Ждуць сонейка, быццам матулю.

Над хмарнаю шэраньню сонца
Завейныя ветры клікае,
Ды стрэлы-праменьне жывому
Праз вату аблокаў кідае.
19.04.15.


Рецензии