омана

Сталевих спогадів дроти
холодять скроні...
руку в руці тримаю я
печуть долоні...

і ошелешені сади
тягнули віти
і чути було - “розіпни!”
кричали діти

зчорніле люттю вороння
кричить - “осанна!”
руку в руці тримаю я
яка ж омана!


26.06.15


Рецензии