Чыкмыйсын син исемнэн

Серле кузлэремне тобэп сина
Сойлим эле, эчем бушасын.
Тоштэ генэ курэм сине хэзер
Жаным шуна ничек ышансын!

Мин онытмыйм синен карашларын,
Нигэ шулай кыен мина, жимешем?
Меннэр арасыннан эзлим сине,
Истэн чыкмый атлап йорешен.


Рецензии