Дружба

Дружба
Цікаве слово
Могутнє слово
Величне слово
Друг
Це вірна людина
Це гідна людина
Справжні друзі
Вони існують
Біду твою відчують
Врятують
Плече підкладуть
Віддадуть
Все що є
Все що мають
Дзвінка не чекають
Бо знають
Що може бути
Запізно
Залізні
Нерви мають
Характер як є
Сприймають
Серйозно
Або не дуже
Свідомо
Та мужньо
Ідуть за тобою
З тобою
Собою прикриють
Відкриють очі
Якщо не бачиш
Ти те що несе удачу
Або невдачу
Як собача вірність
Така
Є справжня дружба
Людська!


Рецензии