осТАНнЯ? Танька Роман

осТАНнЯ? (Танька (Роман))

Зникла зоря на небі остання
Згасла вона як надія на кохання
Здавалось уже б не буде світання
Та з'явилася ти у житті моїм Таня

За це я вдячний тобі сьогодні
Ти підняла мене з безодні
Ти дарувала мені нові крила
Ти для мене новий світ відкрила

Вже без тебе жити не можу
Сам не свій по землі ходжу
Ти моя тепер навіки єдина
Ти мені найдорожча людина

Твої очі як два озерця
Так припали до мого серця
Без них тепер не можу я жити
Хочу разом бути а не дружити

Ти навіки моя зірка земна
Ти у мене така лиш одна
Ти освітила життя мого дорогу
Я молюся за тебе і дякую Богу

Ти так близько і в той час далеко
Мені з тобою так дуже легко
Забуваю про час і про все на світі
Ми з тобою як малі діти

Не знаю як жив я раніше без тебе
А тепер крім тебе нікого не треба
Ти зайняла серце моє навічно
Думаю любов твоя не скоротічна

Таня Танька Танічка Тетяна
Сильно так мене до тебе тягне
Закохався в тебе я по вуха
Таня Танька Танічка Танюха

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 25 июня 2015 г.


Рецензии