Лепей лепшай лепаты...

Лепей лепшай лепаты
Вы, зышоўшыя гады!
Вас, бадзяг-туляг па сьвеце,
Мо разьвееў вейны вецер,
Ці ад матчыных сасцоў
Вас маланкай аднясло!

Мабыць казкай, мабыць сном
Вамі праўдзіцца жыцьцё…
-18.04.15.


Рецензии