Не здавайся

Не здавайся своїм болячкам
Не лягай передчасно в могилу
Не така ти вже дуже стара
То коси рано побіліли
Ти подивись яка краса
Навколо нас природа-диво
І сонце сяє і хмарки
Пливуть в лазурі неквапливо
І поле й ліс повні таємниць
Тут мавка коси заплітає
І стогне, плаче хижий сич
Сміються й плачуть солов’ї
Цвітуть конвалії духмяні
Їх соловейко стереже
Зозуля взула черевички
А лісовик стежки мете
Квітують трави на лугах
Ромашки хиляться додолу
Волошки з житом гомонять
І пахнуть медом травостої
І все в природі любо, мило
Творець все вдало влаштував
То ж покидати цей світ жахливо
На світі жити - це божий дар


Рецензии