Вчорашн м вкрита моя вулиця

Моя вулиця вкрита вчорашнім дощем.
Тим дощем, що навіки забрав любов,
Що навчив жити ще кожним днем,
Що злічив мене від судом.

Моя вулиця вкрита вчорашнім листям.
Тим, яке без вагань злетіло,
Що повернуло жагу до життя,
Таке рідне й до болю миле.

Моя вулиця вкрита вчорашніми згадками,
Тими що я не забуду ніколи.
Вона вкрита моїми мріями -
З ними я завжди, як вдома.

Моя вулиця вкрита вчорашнім зіллям.
Тим, що зростало в моїй душі,
Що давало мені крила,
Що раз у раз радило – кричи!

Моя вулиця вкрита вчорашнім днем,
Та не вулиця зовсім –
Таємні вулиці душі, секрети моєї фантазії.
Ті, що вовік не забудуться,
Ті, що назавжди зостануться.


Рецензии