Жемчужина 3

ЖЕМЧУЖИНА 3

Не бойся жизнь свою отдать,
За миг свободы кануть в бездну.
Страшнее — в рабстве пропадать
И гнить под куполом небесным.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***********

ПЕРЛИНА 3

Обрати краще небуття,
За волі мить життя поклавши,
Ніж гнити в рабстві все життя,
Себе в неволі змарнувавши.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА


Рецензии