Зеленоокому 3

Ти - моя персональна весна.
Наче кішку цілуєш у носа.
Як там далі складеться, хто зна,
Як настане смаглявая осінь?

Найніжніший ти серед усіх
Поцілунків що були раніше,
Твій дзвінкий і заразливий сміх
Робить світ навкруги гарнішим.

Я як те кошенятко мале,
Що чекає на свою весну.
Вірю серцем, вона прийде
І я міцно її обійму.


Рецензии