Шамсия

    ( Ш;мсия ;и;ангировага багышлыйм)
Ты;лап туя алмыйм Ш;мсияне:
Авызыннан эн;е сибел;.
Чынбарлыкны эн;е ит; бел;,
Ихласлылык шуннан сизел;.

Гашыйк булдым сине; шигырьл;рг;,
К;зл;ре;;, нурлы й;зе;;.
Шигырьл;ре; ;сир итте мине –
Та; каламын ;;рбер с;зе;;.

Исеме; д; т;;г;л килеп тора
;исеме;; – кояш кебек син.
Яктыртасы; бар ;и;анны с;еп,
Чынбарлыкны д;рес к;реп син.

С;йл;п кен; а;лата алмыйм мин,
;;;;;рл;рне; син и; ;;;;;ре.
Балкы ;;рчак к;гебезд; безне;,
Гашыйк булсын б;тен ;ир шары.


Рецензии