Маленька мрия

Все в житті складається так
То чому ти мусолиш її контакт?
Певно подобається дівчина вері
Через те і стукаєш в заколочені двері

І перспективи геть не лякають
Сумнів і думка відразу зникають
І в інше місце ідеш неохоче
Бо дуже її ти побачити хочеш

Від її мови ти просто в екстазі
І ніхто не потрібен для тебе наразі


Рецензии