Чому в душi так темно

Чому в душi так темно?  Дай пораду …
Яким шляхом, куди нас приведуть цi зради ?
Мовчати бiльш не можу, буду в мир кричати,
Щоб схаменулись люди, годi нас вбивати!

Не можу бiльш дивитись я на лiтнiх ,
Як голодують дiти, як мордують батькiв їхнiх
Народ вже стогне, але вiру не втрачає ,
Не розумiє i мовчить, бо правди вiн не знає

Чи знає I боїться  зрештою хоч щось зробити
А їх годують все патрiотизмом скаженiлим
Я дуже люблю рiдну мати Украiну ,
Але нацизм в нiй я не хочу, щоб розквiтнув !

Молю , вiдкрийте очi , щоб  прозрiти
Вуста вiдкрийте, щоб нам славно жити
Не бIйтесь влади, влада непорядна !
Просiть прощення i прийде к нам правда !


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.