Молiться!

Моліться, кому війна не на часі!
До мене давно увійшла вона в дім
Із назвою ніби то мирною Щастя…
Та тільки тривога і смуток у нім.

Там гуркіт гармат і воронки від «градів».
І голос знайомий і рідний такий –
Привіт, я живий, а чи чути ви раді?
Стріляють, пробачте, мабуть буде бій.

І серце тріпоче, грудину ламає,
Ліворуч, під ребрами, так виграва…
Та кращої звістки у день цей немає,
Ніж чути від сина підтримки слова!

Це тут все так близько, а там – та я поруч!
Я бачу і кулі, і «градів» стовпи.
Я серцем відчую, бо іншої долі
Не маю, я – матір, мої то шляхи!

Котрими тобі доведеться ступати,
Твоїми очима дивитись завжди!
Я, синку, твоя  Богом данная матір!
То ж разом, Господь, через час проведи!!!

До світлого ЗАВТРА зі сміхом дитини,
До МИРНОГО ранку, що день розпочне!
МОЛІТЬСЯ, щоб БОГ нам зберіг УКРАЇНУ! –
Нехай тільки лихо ЇЇ омине!


Рецензии