И где мне к разуму воззвать?

           х  х  х


Коли ЖИТТЯ  намагається втриматись в квіткАх, в шумовинні цвітіння,
Скільки енергіі це забирає?
                Гвалт!
                Синньої цинії скинії
                зда-МОСЯ -
БО-Й-ЖЕ  -
             НЕ  ВИННІЇ...
               
               


Рецензии