Ти не питай мене

Ти не питай мене, що тодi сталося
Сонце зiйшло вже без його очей
Тiльки в душi залишилися спогади
Тi ,про кохання  чарiвних ночей

Ти не питай мене, що тодi сталося
Мiсяць сховався у небi без хмар
Жах у душi захопив несподiвано
Шансу нiякого, все вiн лишив.

Ти не питай мене, що тодi сталося
Сонце зiйшло вже без його очей
Як тепер жити ? Тобi я зiзнаюся…
Що я без ньoго, як мир без людей... 


Рецензии