Вiдпусти

Ти не кохаєш,- відпусти,
Та не давай надію в руки..
Образила,- пробачиш ти,
Бо ці тортури - справжні муки..

Ти не кохаєш,- відпусти,-
Цей біль заліг мені у груди
Невже не бачиш цього ти?..
То є надія,- скажуть люди..

Ти не кохаєш,-відпусти,
Вогнем спали  мою цю мрію..
Тобі вже тяжко це нести,-
Щодня сумую і марнію...

Ти не кохаєш,-відпусти,
Як птаху ніжну в чужу зграю.
Або ж спокійно дай піти,
В світи?..Куди..Й сама не знаю...
23 06 2015 р
Вікторія Р


Рецензии