Втiкачi

І міністри і прем’єри,
Що країну розкрадають,
Обходять всі бар’єри
За кордони утікають.
Ще находячись при владі,
Обкрадаючи державу,
Ніхто їм не на заваді,
Готувати цю переправу.
Нинішній Прем’єр від «Фронту»
Придбав паспорт від Канади.
Не виконує роботу
Чим лишає нас зарплати.
А ні сорому,ні глузду
За спотворену нахабність
Нісенітності і броду,
Зате мають красномовність.
Вони забули про мораль,
Про Заповіт Божії,
Їх не хвилює та печаль,
Що у простих добродіїв.
Що не живуть,- виживають,
А молоді без дебатів
Від призова утікають,-
Братів не хочуть убивати.
Так частина вимирає
Від терору, геноциду,
А багато утікає, -
З рідної країни їдуть.


Рецензии