Эмоцыi

Не перадаць, не растлумачыць
Эмоцый новых адчуванне.
Не разгадаць, не ўцяміць
Дараванні супакаення.

Ператрываць і перачакаць,
Цябе лашчачы, прадчуваючы.
З табой стаяць, перажываць,
Сябе губляючы, абдымаючы.

Зірнуць у вочы, яе душой.
Не нагледзецца, акунуцца.
Дакрананні пяшчотнай рукой
Разрадам запалу ў сэрца б'юцца.

Зараз глядзі, дзе твая доля?
Чаму ўсё вакол смяецца?
Эмацыйных спраў воля.
Прынцэса ціха ўсміхнецца.

(Хацько Максім 22.06.2015)


Рецензии