Эпоха самазабыцця

Эпоха самазабыцця,
Стагоддзе якога няма
Мы цягнем цяжар быцця,
Для цябе ўжо гатова яма.

Надаючы ўсяму значэнне,
Але пра галоўнае забыў.
Чалавечае захапленне,
Патрабуе не чалавечых сіл.

Час тэрміналогій,
Да ўсяго падыход табе.
Толькі душой ўбогі,
У пачуццях убогіх памрэ.

(Хацько Максім 19.06.2015)


Рецензии