Там дзе людзi

Гэта псіхі ўсюды статкам,
А геніі заўсёды самотныя.
Нават жывучы радам,
Пасяляюцца ў хаты сціплыя.

У чарговым па рахунку стагоддзі,
З усмешкай усюды бродзяць.
Шукаюць чалавека, там дзе людзі.
І ўсё радзей яго знаходзяць.

(Хацько Максім 17.06.2015)


Рецензии