***

Ви всі народні спекулянти!
В гробах Донбас тобі везе!
Мільйони душ, вам окупанти!
І тільки Бог нам мир несе!
В руках його любов врятує!
Ти хочеш щастя, чи біди?
Коли ти ворога побачиш!
Господь бере в свої ряди!
Врятуймо землю, нашу неньку!
Кого боїшся ти, чому?
Ховатись маєш від сусіда?
З яким ми знищимо пітьму!
Сидить у кріслі, хто керує?
Кому, коли та де лягти!
А син з дитиною воює!
Невже не хочете піти?
Туди, де пороху не має!
І смерть не ходить по землі!
Молитву пташка заспіває!
Коли співаєш в серці ти!
Наш гімн величний, православний!
Малюй ікони, де мости?
Які ведуть до перемоги!
На поміч брату лиш прийди!
Якщо, не знаєш, що робити!
Знайди покликання в душі!
Твої чесноти будуть чисті!
Коли запалиш іскру ти!
Яка очистить твої очі!
Поглянь навколо, на сади!
В Європу більше не захочеш!
Коли обман розкриєш ти!


Рецензии