Всесвiт мiй

Любий мій,-
Твоя навіки,
Милий мій,-
Ти мої ліки,
Ніжний мій,-
Ти зоре ясна,
Промінь мій,-
Ти моє щастя!.

Голуб мій,-
Твоя горличка,
Вітер мій,-
Цілуєш личко,
Сокіл мій,-
Ти білокрилий,
Подих мій,
Єдиний, милий..

Місяць мій,-
Світило ночі,
Чарівник мій,-
Любі очі,
Маків цвіт мій
Серед поля,
Любий мій,-
Ти моя доля..

Берег мій,
Блакить води..
Ясень мій,-
Дощем прийди,
Світе мій,
Любов моя,
Янгол мій,
А я твоя..

Струмочок мій
Посеред гаю,
Дзвіночок мій,-
Тебе кохаю,
Лелеко мій,
Ти моє небо,
Коханий мій,-
Ти,-все,що треба!
22 06 2015 р
Вікторія Р


Рецензии