Початок

Я чую, ти поряд будеш,
Я бачу: заспокоїш в мить
Я знаю, мені ти не забудеш
Як дмухав тобі де болить

Чи вартий я такої долі
Такого подарунку не чекав
І не жадав життя в неволі
Я б це свободою назвав

Ти дала мені надію
Я не зміг відмовити собі
А зараз я про це лиш мрію
Щоб вуста твої німі...

...були напроти і жадали
Моєї посмішки в тіні
Хотіли ближче і не знали
То для їх щастя перші дні


Рецензии