Цен хъумартиша?!

Хъармахьила шилизе,
Агуб хIугъуна цархIил,
Ватува ну шализе,
ХIу царри хIяре цIябил.

БегI хIулдукIуй замайзе,
Цалис ца дигахъуле…
Аррякьунри хIябизе,
УркIи дия бургIиле.

ХьанцIа зубре цIябдугьуб,
Чихъла чуръира бакIиб…
Дуния пашманбугьуб,
ХIябли цунезе руциб…

АнгъцIале бари гьанна,
Хугил муцIур батиша.
Ругьалра цIябил хIябла,
ХIу цен-цен хъумартиша?!


Рецензии