вiД живОТИКа ДО коЛIна

А я твій животик поглажу цнотливо,
А ти - ніжним пальцем попестуєш вушко,
А я - язичком проведу вниз грайливо,
А ти - вжмеш потилицю міцно в подушку.
А я - по стегну з поцілунком в коліно,
Та ти - вигнеш крижі, замреш незворушно,
А я - знову вверх, до прута неодмінно,
Щоб взяти в полон своїх вуст відчайдушно.
І ти - лиш за шию обхватиш квапливо,
А я - твого шкворня замкну ротом в дужки,
А ти - тихо-тихо попросиш тремтливо,
Напруги стан зняти в енн вольт самотужки.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.