***

Спогади. Клаптями. Каплями. Кулями.
Падають. Коміром вниз. Шиєю.
Чую, як дихаєш. Бачу, як думаєш.
Вітром пригОрну, снігом завію я.

Блискавки. Небом. Ніччю. Безоднею.
Три метри над рівнем. Стами відтінками
Сірого, синього. Часом, бездомного
Звуку старих, ще радянських платівок.

Снами увечері. Струмом електрики
Проходиш по тілу. Зникаєш до восьмої.
Записом в давніх літОписах, метриках
Стала Ти рідною. Стала дорослою.

Прозою. Ямбами. Ненаголошені.
Тишею сказані. Серцем римовані
Будемо разом серед запрошених
До нестями закохані. До пів сили стомлені.
19.06.2015р.
(с) Кучерявий
#Кучерявий


Рецензии