Коли б я знав що ти така

Коли б я знав що ти така
Николи б я не ліг на лід
Ти наче ягода гірка
Жалкую... скуштувати встиг

Не змиіг побудувати стіну
І політати наче птах
Забуть твою  красу калини
Я дощ... я  вильюся на дах

Так гірко боляче не встиг,
Я скуштував красу калини
Чому все так и я не зміг.
Я плакав плакав як дитина

Ми не повернемо  кохання
Не треба слів,  прощай.  Далеко
Я осінь... змиті всі зізнання
До нас не прилетить лелека

Коли б словами обійняла
На жаль вже не збудуєш міст
Я вітер ...приоткриті двері
Хай залетить в сльозах мій лист

Коли б я міг усе забути
Зроби, зроби останний крок
Та вже цього не може бути
Бо я десь там серед зірок

Коли б я знав що ти така
Ніколи б я не ліг на лід
Ти  наче ягода гірка
Жалкую...и забудь не зміг

Отдыхал в парке Слушал песню Тины Кароль  Не дощ Переживания Тины родили мои переживания а утром вычитал что песня написана в память о муже Наверно они не очень подходят....но такое творчество что поделаешь.


Рецензии
Quidem,admovere orationem animo alicolus!
........................................
Поистине,берёт за душу!

З повагою!
Свiтла

Светлана Самедова   11.09.2017 23:46     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.