Знаю, скоро час настане

Знаю, скоро час настане,
Усміхнеться доля нам.
Мій народ порве кайдани,
Горе буде злим панам.

Поженуть широким степом,
Скинуть з кручі в море їх.
Не злитять вони над небом,
Всі помруть, забудуть сміх.

І в той час прийде до влади
Жінка. Править стане там,
І не буде більше гадів,
Жити будем вже без драм.

Будуть люди процвітати,
Знов воскресне Київ - Русь,
Щастя й воля - панувати,
Буде так, повір, клянусь!

Владимир Ольховой. 19 Июня 2015.


Рецензии