Не вм ю

Я не вмію проклинати
Зла я не тримаю
Так навчила мене мати
Всея я памятаю
Я не маю ворогів
Не маю я лиха
Те що батько мене вчив
Користь є велика
Вмію дружбу шанувати
Честь та совість знаю
Щеб хотілось щастя мати
Тільки я не маю

Що на світі є кохання
Пізно вже позналось
Скільки лиха, скільки мук
Від нього дісталось
Не люблю я брехунів
Ненавиджу зради
Всіх оцих би бандюків
Посажав за грати

Я не вірю обіцянкам
Та брехливим людям
Краще вірити циганкі
Спокійніше буде
Вірю я своєму Богу
Вірю в майбуття
Знаю є свята дорога
Я по ній піду до неба
Не вереусь назад
Де цвіте зимоой і літом
Райський дивний сад


Рецензии