Кэруе

Яценюк керує,
Бідняків грабує,
А багатих не чіпає,
Їх боїться, їх він знає.

Збільшить їм податки,
Не складуть ті лапки,
Буде горенько прем’єру,
Втратить гроші та кар’єру

Бідняки ж терплячі,
Не такі гарячі,
Як ті мільярдери,
Справжні мародери.

Прокричать прокльони
На його закони
І тихенько розійдуться,
А за вила не беруться.

Він пообіцяє,
В котре так вже грає,
Рік мине жить будуть краще,
Мільярдери ж - значно важче.

Люди знов повірять
І йому довірять
Й далі звично керувати
Й бідняків всіх грабувати.
19.06.15.


Рецензии