У люстерка

Стою у люстерка і любуюсь ,
В вишиванці й гарній спідниці .
Ой шо буде , коли с тобою
встрінусь ,
А ше е - нові
чобітки на шпильці .
    Знаю шо тобі сподобалась ,
     Все це видно в твоіх очах .
     Але й сама - закохалась ,
      Бо іх бачу , шо ночі в снах .
В магазині - гарну річ
пригледіла , Поскоріш би
настав ранок .
Бо й подруга іі вподобала ,
Й з голови не йде вчорашній ,
твій цілунок .


Рецензии