Байдужий

Якби не було того часу,
Утраченого було так багато,
Я був би знову молодим
І грав би сопілкові пісні
Гуляючи самотньо в гаї
Співаючи пісень дитячих
І ловлячи росу.
Якби не було втрачено багато
Моїх всіх слів, що сказані даремно
Були тобі вони порожні
Для мене жах у них звучав.
І зараз вся моя любов здається
Змінила хід усіх обставин
І обернулася в байдужість,
Що давить й душить мою суть.


Рецензии