пiсня 14 пророцтво

старі кажуть: коли Криваве Око рушить з місця
настануть останні часи цього королівства
люди Сходу й потвори Півночі зберуть величезне військо
тай рушать на Захід та Південь, бо Зима вже близько

Жовтий Мiсяць наштовхнеться на Сині гори
з його золотого черева злетять на землю дракони
вони урівняють в правах і селянина і лорда –
всі стануть попелом сірим і невагомим

======================================================

старики говорят: когда Кровавое Око сдвинется с места
наступят последние времена этого королевства
люди Востока и чудовища Севера станут одним организмом
и двинут на Запад и Юг, потому что Зима уже близко

Желтая Луна напорется на Синие горы
из ее золотого чрева слетят на землю драконы
они уравняют в правах и простолюдина и лорда -
все станут пеплом серым и невесомым


Рецензии
иногда поэты бывают пророками.
хотелось бы, чтобы ты не стал

Галина Ястребова   18.06.2015 09:23     Заявить о нарушении
сам не хачу!!!

Макин Тоша   18.06.2015 11:22   Заявить о нарушении